MIUI V5 4.5.9 Mi3 KitKat!!!
-
wolfpapa
Re: MIUI V5 4.5.9 Mi3 KitKat!!!
@savoli
1; Nem talalok ra beallitast en sem..Ugy latszik összhangba került a Megjelenites/Alvo mod idöbeallitasaval.. Tenyleg jobb volt a regebbi mod... :oke:
Azt is eszrevetted, hogy ha letelik az 1 perc vagy amire be van allitva, akkor a kepernyö csak kikapcsol, de nem aktivalja a kepernyö zarat azonnal. Kizarolag csak akkor aktivalodik azonnal, ha manualisan(power gomb) kapcsolod le a kepernyöt.Ez igy volt regen is, de mintha ennek is nöt volna az idötartomanya...Sokkal kesöbb is akar par masodperc mulva is kepernyözar nelkül ebreszthetö..Meg nem tapasztaltam ki, hogy mennyi ideig tart ez az allapot.
2; Erröl erdemben nem tudok nyilatkozni, mert mas ertesitesi temat hasznalok..Bar az is atlatszo, de ezt amit irsz nem tapasztalom vele.
1; Nem talalok ra beallitast en sem..Ugy latszik összhangba került a Megjelenites/Alvo mod idöbeallitasaval.. Tenyleg jobb volt a regebbi mod... :oke:
Azt is eszrevetted, hogy ha letelik az 1 perc vagy amire be van allitva, akkor a kepernyö csak kikapcsol, de nem aktivalja a kepernyö zarat azonnal. Kizarolag csak akkor aktivalodik azonnal, ha manualisan(power gomb) kapcsolod le a kepernyöt.Ez igy volt regen is, de mintha ennek is nöt volna az idötartomanya...Sokkal kesöbb is akar par masodperc mulva is kepernyözar nelkül ebreszthetö..Meg nem tapasztaltam ki, hogy mennyi ideig tart ez az allapot.
2; Erröl erdemben nem tudok nyilatkozni, mert mas ertesitesi temat hasznalok..Bar az is atlatszo, de ezt amit irsz nem tapasztalom vele.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Végre megy a Wifi Directen a képernyőtükrözés!!! De király!!!
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
szkorhetz
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Egyéb
Viszont nálam is dobálja a hálózatot. Mármint térerő maxon, mégsem tudok hívni és ha engem hívnak akkor is hangposta jön be.
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Nincs
Köszönöm! Az értesítést sáv magától rendbejött. Viszont nekem is panaszkodtak reggel, hogy nem tudtak hívni, nem elérhetőt jelzett nekik. Ezt javítani kellene... :merges: .
Xiaomi Mi3 WCDMA
-
wolfpapa
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
Köszönöm! Most egyelőre kikapcsoltam a tiltást. Meglátjuk...
Mondjuk érdekes, hogy reggel fogadtam egy hívást, és fél, óra múlva ugyanerről a számról,nem tudtak elérni :nemtudom:
Lehet, hogy ilyen furcsán működött az eddig beállított "intelligens hívás"
Mondjuk érdekes, hogy reggel fogadtam egy hívást, és fél, óra múlva ugyanerről a számról,nem tudtak elérni :nemtudom:
Lehet, hogy ilyen furcsán működött az eddig beállított "intelligens hívás"
Xiaomi Mi3 WCDMA
-
wolfpapa
vagy csak a tererö!
Tudod, hogy van ma a közmondas: Nem kell mas csak egeszseg es tererö! :nagyvigyor:
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
-
szkorhetz
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Egyéb
Be-be, mégis hülye szegény. Ez így a telefonként való használatot nagymértékben korlátozza.wolfpapa írta:Ez be van allitva?
http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.p ... 2188#p2188