MIUI8 7.2.9
-
Cash3r
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
Re: MIUI8 7.2.9
Nekem is 3S prime-om van, a Bluetoothos probléma nekem is meg van, igaz ez összes dev romnál jelentkezett eddig. Viszont a hívás gond eddig (lekopogom) nem fordult elő. Miui8 7.2.9. van fenn most.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
-
bamboonine
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Köszi a gyors választ.
Lefrissítettem én is 7.2.9 -re. Tesztelgetem,hátha megoldódik a probléma.
A Bluetooth + wifi problémát pedig remélem rövidesen megoldják.
Előfordul,hogy ha nagy bitrátájú zenét streamelek és BT hangszórón szeretném lejátszani, néha megakad.

Lefrissítettem én is 7.2.9 -re. Tesztelgetem,hátha megoldódik a probléma.
A Bluetooth + wifi problémát pedig remélem rövidesen megoldják.
Előfordul,hogy ha nagy bitrátájú zenét streamelek és BT hangszórón szeretném lejátszani, néha megakad.
-
Pikcsor
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Sziasztok! Az előbb feltettem az új frissítést, és azóta szinte semmilyen alkalmazás nem működik. Mindenre azt írja hogy leállt. (többször egymás után nyílnak meg az ablakok) Jelentést sem enged küldeni. Teljes a zavar.(redmi note 2 prime) Amikor letöltöttem a frissítést furcsa volt, hogy csak a legelső ujitást mutatta, az alkalmazás zárolást, a többit nem. 1 éve töltöm le rendszeresen a frissitéseket és eddig semmi gond nem volt. Tudtok segíteni?
- gyuri79
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
Pikcsor
- MIUI látogató

- 10
- ksasa67
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok
Ha van mentésed a fontos dolgokról, akkor egy gyári adatok visszaállítását megpróbálhatsz...
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
-
Blasp
- MIUI látogató

- 10
-
Medálok
Sziasztok!Pikcsor írta:Sziasztok! Az előbb feltettem az új frissítést, és azóta szinte semmilyen alkalmazás nem működik. Mindenre azt írja hogy leállt. (többször egymás után nyílnak meg az ablakok) Jelentést sem enged küldeni. Teljes a zavar.(redmi note 2 prime) Amikor letöltöttem a frissítést furcsa volt, hogy csak a legelső ujitást mutatta, az alkalmazás zárolást, a többit nem. 1 éve töltöm le rendszeresen a frissitéseket és eddig semmi gond nem volt. Tudtok segíteni?
Nálam is ugyan ez volt a helyzet (Redmi note 2 prime), viszont nálam a Google play csinálta folyamatosan. A felugró ablakok miatt nem lehetett semmit csinálni Visszaraktam a 6.12.8-at, és várom a következő frissítést, bár a hiba oka engem is érdekelne.
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 2 eszközömről
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Izgi!bamboonine » Tegnap, 11:19 írta:Sziasztok !
Redmi 3S Prime -on jelenleg nekem a következő FW van fent: MIUI 8 Global 7.1.19 Beta .
Hetekig ment rendesen,aztán néhány napja elkezdett szórakozni bejövő hívásoknál.
Random gondol egyet és nem enged be hívásokat,csak egyet kicsörög akkor amikor a hívó fél éppen leteszi a telefont.
Valamint a ha aktív a bluetooth (és csatlakozik is éppen valamihez) akkor borzasztó lassú lesz a wifi kapcsolat.
Találkoztatok hasonlóval ?
Mi lenne a megoldás ?
Üdv !
Nekem a friss-ropogos (7.2.14, zart) betaval csinalt egy olyat, hogy a hivas nem kapcsolta be a kijelzot, a bekapcsolo gombra pedig a rezgest, csorgest is abbahagyta. A tarcsazo alkalmazas nem mutatta a hivast.
Aztan egy fel csorges, amikor letette a masik fel, es az ertesitosavon az ikon, hogy nem fogadott hivasom volt.
Nincs otletem, csak a remeny, hogy minel hamarabb javitjak.
-
bamboonine
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Pont ilyesmit csinál nekem is !
Nagyon zavaró!
Nem mindig csinálja. Random jelenség.
Nagyon zavaró!
Nem mindig csinálja. Random jelenség.
-
gemgeza
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
Hali, ez a verzió van a Note Pro-on és semmi nem fordul be ami eddig befordult. Facebook, böngésző, videó, kép, semmi. Egy helyen találtam kapcsolót a rotating -ra de az be van kapcsolva. Volna ötletetek, hogy mit kéne még megpróbálom? Köszönöm GG
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk