MIUI V5 4.5.9 Mi3 KitKat!!!
-
wolfpapa
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Nincs
Re: MIUI V5 4.5.9 Mi3 KitKat!!!
Köszönöm a pontot!
Egy próbát megér! Addig a net lassab lesz igaz, de talán a hívások nem lesznek ennyire kaotikusan működők vagy nem működők, és most ez fontosabb. Ez biztosan javítva lesz...
Egy próbát megér! Addig a net lassab lesz igaz, de talán a hívások nem lesznek ennyire kaotikusan működők vagy nem működők, és most ez fontosabb. Ez biztosan javítva lesz...
Xiaomi Mi3 WCDMA
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
Kedves Fórumtársak!
Akinek a 4.5.9-el hívás gondjai vannak, próbálja meg a "3G előnyben" átállítani "csak 2G"-re. Nálam így most ideiglenesen működik. Tegnap és ma kora délelőtt 3g előnyben opción volt, és random hol ment-hol nem a hívás-fogadás. Amint átraktam csak 2g-re egyből kaptam sms-eket a nem fogadott hívásokról. Azóta jó. Úgy tűnik valamit itt rontottak el. Ha nem lát 3g-t, akkor nem tud 2g-re váltani, vagy visszaváltani 3g-re csak újraindítva, de a térerőt továbbra is kijelzi.
Külföldi fórumokat olvasva ez másnak is hiba, és már jelezték.
Akinek a 4.5.9-el hívás gondjai vannak, próbálja meg a "3G előnyben" átállítani "csak 2G"-re. Nálam így most ideiglenesen működik. Tegnap és ma kora délelőtt 3g előnyben opción volt, és random hol ment-hol nem a hívás-fogadás. Amint átraktam csak 2g-re egyből kaptam sms-eket a nem fogadott hívásokról. Azóta jó. Úgy tűnik valamit itt rontottak el. Ha nem lát 3g-t, akkor nem tud 2g-re váltani, vagy visszaváltani 3g-re csak újraindítva, de a térerőt továbbra is kijelzi.
Külföldi fórumokat olvasva ez másnak is hiba, és már jelezték.
Xiaomi Mi3 WCDMA
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Sziasztok!
Ez hálózati térerő probléma szerintem nem új keletű dolog.
Én röviddel ezelőttig 4.3.14-et használtam,nem rég válottam a 18-ra majd a 27-re.
De.....
Én Ausztiában dolgozok és osztrák kártyát is használok.Sajnos a térereje a hálózatnak igen fos,ezért nekem is sokat ugrál,váltogat 2 és 3 G között.Nálam is a 3G előnyben van bekapcsolva.Nekem már a kezdetek óta igen lassú az átállás egyikről a másikra,sokkal lassabb mint Mi2-őn.Valamikor látom a fullos saját hálózati térerőt,mégsincs adatkapcsolat.Ilyenkor váltanaa
egyikről másikra,de valahogy beragad....
Ilyenkor az segít,hogy adatkapcsolat kikapcsol,majd újra be.
Mondjuk azt,hogy a telefon hívásba ez mennyi szerepet játszik nem tudom,mert nem mondták eddig hogy nem értek el.......
Szóval amit írni szerettem volna az az,hogy ez szerintem alap Mi3-om betegség,és nem ROM függő.De remélem tévedek,és mihamarabb javítják a srácok
Az lehet hogy a Radio driver a 4.5.9-ben az előző romokból származik?
Ez hálózati térerő probléma szerintem nem új keletű dolog.
Én röviddel ezelőttig 4.3.14-et használtam,nem rég válottam a 18-ra majd a 27-re.
De.....
Én Ausztiában dolgozok és osztrák kártyát is használok.Sajnos a térereje a hálózatnak igen fos,ezért nekem is sokat ugrál,váltogat 2 és 3 G között.Nálam is a 3G előnyben van bekapcsolva.Nekem már a kezdetek óta igen lassú az átállás egyikről a másikra,sokkal lassabb mint Mi2-őn.Valamikor látom a fullos saját hálózati térerőt,mégsincs adatkapcsolat.Ilyenkor váltanaa
egyikről másikra,de valahogy beragad....
Ilyenkor az segít,hogy adatkapcsolat kikapcsol,majd újra be.
Mondjuk azt,hogy a telefon hívásba ez mennyi szerepet játszik nem tudom,mert nem mondták eddig hogy nem értek el.......
Szóval amit írni szerettem volna az az,hogy ez szerintem alap Mi3-om betegség,és nem ROM függő.De remélem tévedek,és mihamarabb javítják a srácok
Az lehet hogy a Radio driver a 4.5.9-ben az előző romokból származik?
-
wolfpapa
@hriska
Lehet, hogy igy van, de ez a 4.4-en nagyon extrem..Jol teszed, hogy maradsz 4.3-on..
Igy ahogy leirod..hat remelem, hogy nincs igazad..bar felö, hogy igy lehet, hamar ezt megfigyelted. 4.3-on en ezt igy nem tapasztaltam meg. Vagy nem figyeltem. Viszont ha igy van, akkor a 4.4-vel jol ratettek egy lapattal! Fogadok, hogy a Mi2S-en a 4.4-vel nincs problema.
Lehet, hogy igy van, de ez a 4.4-en nagyon extrem..Jol teszed, hogy maradsz 4.3-on..
Igy ahogy leirod..hat remelem, hogy nincs igazad..bar felö, hogy igy lehet, hamar ezt megfigyelted. 4.3-on en ezt igy nem tapasztaltam meg. Vagy nem figyeltem. Viszont ha igy van, akkor a 4.4-vel jol ratettek egy lapattal! Fogadok, hogy a Mi2S-en a 4.4-vel nincs problema.
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Igen,volt időm megfigyelni.Meló közben nem használhatok telefont (robbanásveszély miatt),így szűkös keresztmetszetben tudok csak a párommal Whatsappozni vagy kakozni,ezért minden egyes ilyen térerő hiányt észreveszek abból amikor beragadnak az üzik,vagy épp nem tudom a leveleimet lekérni,mert ugye térerőt jelez,de még sincs.......
Mi2-őn vagyula által fordított JLB29-es stabil ROM-ot használok,használtam (párom használja jelenleg :szerelmes1: )
Mi2-őn vagyula által fordított JLB29-es stabil ROM-ot használok,használtam (párom használja jelenleg :szerelmes1: )
- ZOK
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi8
-
Medálok
Térerő ugrabugrát megerősítem régebbi romon is!
Nekem beszéddel 2gsm 3g váltással nemvolt gondom.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Nekem beszéddel 2gsm 3g váltással nemvolt gondom.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
xd4nt3x
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Egyéb
Hol tölthetek le egy többnyelvű stabil romot? Ez a 4.4-es nincs a toppon még. 
(Nem szóltam wipe után visszaállt 4.3.21 re.)
(Nem szóltam wipe után visszaállt 4.3.21 re.)
-
savoli
- MIUI érdeklődő

- 12
Igen, régebbi romon ugrált nálam is, de ott legalább át tudott váltani 2g-re, meg vissza, és ez valóban észrevehetlen volt a hívások szempontjából. A fém ház azért tud árnyékolni, ez meg is látszott, mert ugyanott a régi műanyag Sony tipo max 3g-n volt, az MI3 meg éppen csak.
Xiaomi Mi3 WCDMA