Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Remélem igazad lesz Milestone2!! Nagyon bejön a készülék, főleg a MIUIHU rommal, de pont a szuperjó kamera nélkül használhatatlan. Addig maradok az MI4S-en
Én is felraktam a MIUI 9 Global 7.9.7 Beta romot, Redmi Note 4G-re.
Néhány gondolat róla, hátha valaki tud rá megoldást vagy csak úgy érdekességnek....
Észrevett negatívumok:
- Nem telepítette fel a böngészőt és a zene alkalmazást (eddig ezeket vettem észre).
- Miband 2-t használva megszakad a kapcsolat 1-3 percenként.
- Widgetet alig lehet kitenni, régen több lehetőséget adott pl.: a gyári beállítások vagy kapcsolók tekintetében is.
- Lehet csak én nevettem észre eddig a lehetőséget de plusz képernyőt nem tudok hozzáadni, amin nincs ikon, mert rögtön eltünteti.
Észrevett pozitívumok:
- Gyorsabb boot.
- Talán jobb aksiidő (minimálissal).
- E-mail kliens kinézete és működése pozitív irányba változott, valamint olyan levelező szervert, amit eddig nem tudtam beállítani, most gond nélkül sikerült és működik is.
- Gördülékenyebb rendszer.
Sziasztok!
Mi3-ra szépen felment a kilences fejlesztői miuihu. Köszönjük a munkátokat. Nekem tetszik. Annyit szeretnék kérdezni, -és bocs hogy itt, de a saját fórumot úgy látom kevesen látogatják-, hogy a frissítés ikon eltűnt, vagy csak én nem találom? Hogyan tudom kitenni vissza az eszközök közé, vagy a jövőben hogyan lehet frissíteni?
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A GYORS VÁLASZT MINDKETTŐTÖKNEK! Meg is találtam. Majd megszokom, hogy mi merre van ami nekem kell, de a lényeg, hogy itt valóban lehet a közösségre számítani. Még egyszer köszönöm.
ja figyeljük , nekem Mi4 -em van de ROM-ban ugyanaz
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
Újraraktam full wipe nélkül, de sajnos nem javult a helyzet, ugyanúgy fc-zik. Igaz, a végén rányomtam a wipe dalvikra, de gondolom nem arra céloztál a "wipe nélkül"-nél.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14