Xiaomi Yi Sport kamera információk
-
jazzpeta
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Re: Xiaomi Yi Sport kamera információk
Igen, fura a melegedés. Időközben a problémámat tényleg megoldotta a nagyobb kártya + firmware frissítés, most gyönyörűen megy. Egyedül a fókuszt kell még finomhangolni (sajnos csak házibarkács módszerekkel lehet).
Viszont héten élesben már kipróbáltam, beépítve / betekerve volt rejtetten és tökéletesen ment, nem befolyásolja a melegedés (pedig ahogy rejtve volt biztos jobban melegedett).
Viszont héten élesben már kipróbáltam, beépítve / betekerve volt rejtetten és tökéletesen ment, nem befolyásolja a melegedés (pedig ahogy rejtve volt biztos jobban melegedett).
-
ber31inger
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4i
Sziasztok,
tudna valaki egy gyorstalpalo tanfolyamot irni a kamera hasznalatarol?
Honnet tudom, hogy videozok, honnet tudom, hogy most video vagy foto modban van?
tudna valaki egy gyorstalpalo tanfolyamot irni a kamera hasznalatarol?
Honnet tudom, hogy videozok, honnet tudom, hogy most video vagy foto modban van?
- steven81ir
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 10T Pro
Ha a kis led a tetején piros azt jelenti videó módban van. Ha nem világít a kis led a tetején akkor fotó módban van...
- steven81ir
- MIUI rajongó

- 11
Tegnap reggel nekem is megérkezett a Yi Cam-om. Nagyon jó. Amilyen pici olyan okos. Csináltam már pár képet és videót amit vissza néztem a 46 inch-es tv-n és nekem bejött. Tetszik...
- steven81ir
- MIUI rajongó

- 11
Ahogy elnézem ez a téma még nem igazán indult itt be. Talán a legtöbben félnek kínai cuccot rendelni vagy mi? Nekem nem volt GoPro kamerám de mindenkitől azt hallom hogy jobb és okosabb mint a GoPro hero ami ráadásul drágább is. Valaki más vélemények?
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
Nekem is megjött (meghozták kínai kollégák) múlt héten, de még nem értem rá kipróbálni. Talán a héten.
-
stega85
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Redmi 2
Megvan mindenki elégedve a kamerával? Gondolkodom egy vételen, de annyira nem győztek meg a kommentek. Főleg a túlzott melegedés tántorít el, na meg a nem túl hosszú üzemidő.
Valaki tudna felvilágosítást adni, hogy milyen használat mellett, mennyit bír az akksi, és a víz alatti használat mennyire jó?
Köszönöm.
Esetleg teszt képeket valaki tud feltölteni?
Valaki tudna felvilágosítást adni, hogy milyen használat mellett, mennyit bír az akksi, és a víz alatti használat mennyire jó?
Köszönöm.
Esetleg teszt képeket valaki tud feltölteni?
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
Nekem azt mondták, hogy ebben a méretben mind melegszik. Legalábbis akinek gopro van az is azt mondta, hogy meleg.
-
w0odo0
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Medálok
Sziasztok!
Nem tudom valójában Androidos vagy csak a Yi app problémája, de amikor letöltök egy felvett videót a telóra, akkor nem tudom lejátszani és azt a hibaüzenetet kapom, hogy "Shared library cannot loaded".
Valakinek valami tipp esetleg?
Nem tudom valójában Androidos vagy csak a Yi app problémája, de amikor letöltök egy felvett videót a telóra, akkor nem tudom lejátszani és azt a hibaüzenetet kapom, hogy "Shared library cannot loaded".
Valakinek valami tipp esetleg?
- steven81ir
- MIUI rajongó

- 11
Nem akarok túl okos lenni de milyen felbontású a videó amit le szeretnél játszani? Nekem 1280x720 a telóm és én sem tudom lejátszani a 1080p felvételt a telón csak gépen vagy a tv-n...