MIUI V5 4.5.23

MIUI heti frissítések listája, Kínai és Global romhoz
savoli
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Nincs

Re: MIUI V5 4.5.23

Hozzászólás Szerző: savoli »

Ez nem azt jelenti, hogy a 4.5.23-nál előfordulhat a boot probléma, és nem csak az update után, hanem úgy általában a bekapcsolása után?
Xiaomi Mi3 WCDMA
szkorhetz
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: szkorhetz »

Rajen, ez mennyire biztos?

Szerintem a kód része a hiba, az meg ugyanaz minden esetben.
savoli
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Nincs

Hozzászólás Szerző: savoli »

If you have updated, please switch back to last version and flash full pack.
Ez alapján én arra tippelek, hogy nem csak közvetlenül az update után fordulhat elő.
Ráadásul a másik topikban írta egy fórumtárs, hogy még mindig vannak gondok a telefonálással. :merges:
Kérünk szépen egy alapfunkciókat hibamentesen ellátó KitKat romot :oke:
Xiaomi Mi3 WCDMA
wolfpapa

Hozzászólás Szerző: wolfpapa »

@savoli
Sajnos az en.miui.com-on sincs konkretizalva az, hogy mi az eljaras 4.3 utan 4.4-re..Ezt minden topikban leirhatod, de erre nincs javitas szerintem samsungokra sem tuddtak javitani. Bugos az atallas..Gyalulni kell es nem irom le többször..Aki megerti az megerti...Irtad, hogy megcsinalod..Nem tesszed es tovabbra is morogsz...Nem lesz ra megoldas. Ezert sem foglalkoznak a panaszokkal.-csak jo volna ezt ott is konkretan leirni es tudatositani a felhsznalokkal.
szkorhetz
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

wolfpapa írta:@savoli
Sajnos az en.miui.com-on sincs konkretizalva az, hogy mi az eljaras 4.3 utan 4.4-re..Ezt minden topikban leirhatod, de erre nincs javitas szerintem samsungokra sem tuddtak javitani. Bugos az atallas..Gyalulni kell es nem irom le többször..Aki megerti az megerti...Irtad, hogy megcsinalod..Nem tesszed es tovabbra is morogsz...Nem lesz ra megoldas. Ezert sem foglalkoznak a panaszokkal.-csak jo volna ezt ott is konkretan leirni es tudatositani a felhsznalokkal.
Én majdnem nekiálltam, le is szedtem hozzá mindent, aztán rájöttem, hogy akkor hogy lesz nekem Xioami felhasználóhoz tartozó authenticatorom? Mert kötelezővé tették azt is, aztán akinek csak egy MIUI eszköze van az mit csinál?
wolfpapa

Egyenlöre anelkül is megy a bejelentkezes..Eleg volt az sms kodot beirni, pipa be es kesz.:
Ashampoo_Snap_2014.05.24_12h39m40s_001_.png
Egyebkent ennek mi köze egy fastboot rom felrakasahoz?
szkorhetz
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Már megcsináltam és semmi, csak féltem, hogy a Xiaomi fiókomba való bejelentkezéshez is kérni fogja a kódot.
peanar
MIUI imádó
MIUI imádó
12
Telefonom: Xiaomi Mi4

Medálok

Hozzászólás Szerző: peanar »

Mi2/S tulajok!

Eltüntettem az Authenticator alkalmazásból a pálcika betűket (most nagyobbik része angol, kisebbik része francia)! Egyik nyelvet sem tudom annyira, (bár csak az egyiket gagyogom) hogy hibamentesen lefordítsam!
Az alkalmazás az alábbi nyelveket tartalmazza: bolgár, cseh, francia, lengyel, szlovák, kínai

Ha valaki érez magában annyi tudást, affinitást, hogy segítsen (a magyarításban) lefordítana kb. 170-176 mondatot, azt megköszönném!
Az angolon kívül valamelyik nyelv fordítására még szükség van, ugyanis az angol is hiányos, pont az alkalmazás kezdőképernyőjén lévő sorok nincsenek lefordítva, azért látjátok kínainak! Most én azokat a mondatokat helyettesítettem francia nyelvel...de valljuk be, szebben mutatna a telefonunkon, ha magyarul beszélne vissza ez az alkalmazás is! :nagyvigyor:

Szóval hajrá! :miuilike:
Ha valaki bele vágna, szóljon és elküldöm a forrás fájlokat! A fájlok kiterjesztése xml, legyen olyan programod, amivel meg tudod nyitni :)

Ha hiányoljátok a MiTransfer alkalmazást ebből a verzióból, akkor azt gyorsan orvosolhatjátok pl. root explorerrel! Nincs egyéb dolgotok, mint kiszedni az előző verzióból, átmásolni a system/app mappába, megadni a jogokat (Permissions), majd reboot ;)

Amúgy valakinek sikerült megfejteni, hogy milyen QR kódot kér beolvastatni??
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
wolfpapa

@peanar
Amúgy valakinek sikerült megfejteni, hogy milyen QR kódot kér beolvastatni??
https://www.youtube.com/watch?v=tPBLg7VIF-A&hd=1
peanar
MIUI imádó
MIUI imádó
12
Telefonom: Xiaomi Mi4

Medálok

Hozzászólás Szerző: peanar »

Köszi! :miuilike:
Mobil:
System1: